ShortsUP merge in Vama Veche

0

Vineri, 12 august, de la 21.00, pe plaja Expirat din Vama Veche va avea loc o proiectie best of ShortsUP. Peste doua ore cu filmele care au starnit cele mai multe aplauze la evenimentele din capitala in 2010 – 2011 vor alcatui programul “Pe Val”. Intrarea la eveniment este libera.

Au fost, pe rand, premiate la Oscar, BAFTA, Cannes sau Berlin. Scurtmetrajele prind viata inca o data pe nisipul Marii Negre, sub clar de luna. Spectatorii se vor bucura de Zeul iubirii (SUA, 2010, r. Luke Matheny) castigatorul de anul acesta la Oscar, de filmul Unde este Kim Basinger? (Franta-Argentina, 2009, r. Edouard Deluc), cu o nominalizare Cesar in palmares sau de Tango argentinian (Belgia, 2006, r. Guy Thys), castigator al premiului publicului la Clermont-Ferrand. Acestea si alte 10 filme de scurtmetraj exceptionale vor incheia sezonul de evenimente ShortsUP 2010 – 2011. Proiectul intra apoi in vacanta pana in luna octombrie, cand va reincepe seria de proiectii in Bucuresti.

Sursa: aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează