Seara de Bucate la Pontul Euxin @ Fata Care Găteşte Cu Flori

0

Calatoria mea in taina gusturilor cu bucate unicate continua…Urmatoarea mea oprire este la Pontul Euxin. Va astept pe 4 octombrie la malul marii la o avanpremiera speciala a sezonului 2 „Seara de bucate cu Fata Care Găteşte Cu Flori!”

 

Bucate cu poveste, muzica, traditii, vinuri linistite si multe surprize. Un meniu- stil bufet, asa cum v-am obisnuit: creativ, presarat pe ici pe-alocuri cu flori, cu doisprezece feluri de bucate inspirate din traditia culturilor cu deschidere la Pontus Euxinus.

Va astept cu drag!

RSVP: 0721-984.782; 0723-624.863.
Locuri limitate

Mai multe informatii pe www.facebook.com/FataCareGatesteCuFlori

fata care gateste cu flori

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează