Școli de Vară pentru adolescenți la Fundația Calea Victoriei: vocație, actorie, filosofie, fotografie și devoltare personală

0

Ești adolescent sau părinte de adolescent? Avem o veste bună pentru tine!

Fundația Calea Victoriei îți pregătește o vară fun-tastică, dacă participi la școlile de vară pentru adolescenți, în iulie și august. Atelierele se desfășoară pe parcursul unei săptămâni, iar temele le poți alege în funcție de pasiunile, provocările și curiozitățile tale: descoperirea vocaţiei, actorie, stil vestimentar, debate, filosofie, fotografie, public speaking, gestionarea emoţiilor și dezvoltarea încrederii în sine.

Școlile de vară au loc la sediul Fundației Calea Victoriei, din Bulevardul Dacia 78. Grupele sunt de 15-20 de adolescenți, iar întâlnirile sunt centrate în jurul interactivității, dialogului și a încurajării creativităţii şi exprimării opiniilor personale. Atmosfera este relaxată şi prietenoasă, iar în pauzele atelierelor veți socializa la gustări și răcoritoare în curtea noastră răcoroasă și veți putea lega noi prietenii.

Lectorii noştri sunt profesionişti cu experienţă în dialogul cu adolescenţii, dornici să ajute tinerii să îşi dezvolte talentele, să îşi potenţeze abilităţile şi să îşi gestioneze mai bine emoţiile. Astfel, veți descoperi subiecte variate, prezentate relaxat, cu accent pe creativitate, pe posibilitatea de a dezbate şi de a pune în context lucrurile aflate.

Aruncă o privire pe lista de școli de vară pe care le-am pregătit pentru adolescenți, alege ce ți se potrivește și ne vedem la Fundația Calea Victoriei: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/programul-scolilor-de-vara-pentru-adolescenti/.

Până acum, peste 2.240 de elevi și liceeni din Bucureşti s-au bucurat de cursurile şi evenimentele Fundației Calea Victoriei. Toţi participanţii vor primi la ultima şedinţă certificate de participare care atestă abilităţile dobândite şi tehnicile învăţate la curs.

Fundația Calea Victoriei  este locul în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 16 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 150 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu 90.000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 15.000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.