Schimb de cărți la Timișoara, Love for books @ UseTogether

0

Cum ar fi să ai acces la orice ai nevoie?

                       use togheter timisoara books      

Acum e în puterea ta!Love for books schimb de cărți la Timișoara cu UseTogether.

C.S.Lewis spuea că citim pentru a știi că nu suntem singuri.

Vă invităm la întâlnirea comunității UseTogether care va avea loc vineri, în data de 17 mai 2013, la Cărturești Mercy din Timișoara, începând cu ora 19:00.

Fiți alături de noi la un eveniment în care să ne cunoaștem și să facem schimb,
împrumut și donație de cărți și alte obiecte. Evenimentul este unul gratuit la care poate să participe oricine.

Evenimentul își propune să promoveze conceptul de consum colaborativ în Timișoara. “A folosi la comun înseamnă să utilizăm resursele într-un
mod inteligent și sustenabil pentru a economisi bani, pentru a polua mai puțin și pentru a cunoaște oameni de calitate cu interese comune.

De fapt noi ne dorim beneficiile pe care ni le oferă obiectele, și nu obiectele în sine. Vrem să ascultăm muzică, nu să avem un CD. Vrem să citim o carte, nu să avem o carte. Vrem să tundem iarba, nu să avem maș ina noastră de tuns iarba. Se aplică și la obiectele noastre principiul lui Pareto. În 80% din timp folosim 20% dintre lucrurile pe care le avem.” declară Victor Miron, unul dintre fondatorii proiectului. În comunitatea UseTogether sunt peste 500 de cărți pe care membrii le împrumută, schimbă sau donează, o mică bibliotecă foloistă împreună.

Invitatul special al acestei prime ediții este scriitorul Tudor Crețu, directorul Bibliotecii Județene Timiș, care ne va vorbi despre importanța lecturii și de ce e bine să citim.

Ce trebuie să aduceți cu voi? Cel puțin un obiect pe care sunteți dispus să îl împrumutați, donați sau să îl dați la schimb. Poate fi o carte, un boardgame, un cd sau orice crezi că poate aduce bucurie și altcuiva.

Cine aduce cel mai „cool” obiect va primi un premiu surpriză.

Event Facebook : www.facebook.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează