Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Satul global” vine la Timișoara, vineri & sâmbătă cu muzică, teatru și vânătoare de comori

0

GLOBAL VILLAGE ÎN TIMIȘOARA

AIESEC Timișoara, în colaborare cu Universitatea de Vest Timișoara,Politehnica Timișoara, organizația Timișoara 2021, Centrul de Informare si Consiliere a Studenților și Festivalul internațional de muzică PLAI, organizează proiectul ReBranders.

La acest proiect vor lua parte 36 de „internaționali” din țări precum: Hong Kong, Canada, Japonia, Pakistan, Maroc, Polonia, Croatia, Ucraina, Bulgaria, Olanda, Cehia, Slovacia sau Grecia.

Din dorința de a împărtăși timișorenilor valorile proiectului și a organizației, în data de 31.08, respectiv 1.09, AIESEC organizează evenimentul Global Village. Acesta este menit să intensifice schimburile culturale dintre țările participante.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, respectiv vineri, 31. 08., în Piața Unirii, începând cu orele 18:00, iar sâmbătă, 1.09., în incinta Iulius Mall, de la orele 13:00.

În cadrul evenimentului vor avea loc activități precum: jocuri pentru copii, vânătoare de comori și spectacole de teatru. Toate detaliile privind desfășurarea evenimentului le găsiți în programul detaliat din fișierul atașat.

Invităm presa și timișorenii indiferent de vârstă să participe la acest eveniment, care cu siguranță va constitui un moment important în afirmarea valențelor multiculturale ale Timișoarei.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.