Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SATU MARE: RestArt & Music Festival

0

RestArt & Music Festival este un eveniment nou în mediul cultural sătmărean, un eveniment organizat de asociația SamStudia – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni.

De ce este interesant si captivant un astfel de eveniment ?

Pentru ca reuneste diferitele tipuri de arta intr-un singur loc , acesta fiind micul orasel din Nord-Vestul Romaniei, Satu Mare.

Ce se intampla defapt la RestArt & Music Festival?

Se realizeaza o serie de evenimente cu diferite teme si activitati precum  teatru de club, concerte, degustare de vin, fotografie și pictură și mașini de epocă, toate acestea contribuind la crearea un spațiu de relaxare și cultură pentru publicul sătmărean.

Care este scopul evenimentului?

Să aducă în faţa publicului sătmărean un eveniment de nivel internaţional care sa satisfacă nevoia de cultură, dar şi să stimuleze creativitatea tinerilor, implicarea lor în viaţa comunităţii şi nu în ultimul rând să îi ajute pe aceștia în vederea dezvoltării lor.

Ce concerte vot fi in cadrul evenimentului ?

O serie de concerte a caror capi de afis sunt  artisti de talie internationala :

-Nikolas Anadolis – se numără printre singurii cinci pianiști de jazz distinși cu marele premiu în cadrul prestigiosului concurs de piano-jazz Martial Solal,

-Cserey Csaba – unul dintre cei mai inventivi percuționiști români de Jazz.

-Petra Acker Quartet – un proiect muzical format din vocalista Petra Acker și trei instrumentiști foarte talentați, respectiv Michael Acker la bas, Albert Tajti la pian și Alex Kocsis la tobe.

Dar si alte activitati „de incalzire” precum concert al trupei Caminul 16 (participant la X-Factor in acest sezon), Teatru de club cu Raluca Mare in „Pasarea care nu e ” si cu Alexandra Mare in „Salome”

Unde ne gasiti ?

Daca te-am convins ca in 25-31 octombrie nu trebuie sa iti faci program ci trebuie sa vi sa ni te alaturi , intra pe  www.restartmusic.ro sau pe www.facebook.com/RestArtMusicFest si vezi toate detaliile acestui eveniment .

RESTART MUSIC SATU MARE

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.