SATU MARE: RestArt & Music Festival

0

RestArt & Music Festival este un eveniment nou în mediul cultural sătmărean, un eveniment organizat de asociația SamStudia – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni.

De ce este interesant si captivant un astfel de eveniment ?

Pentru ca reuneste diferitele tipuri de arta intr-un singur loc , acesta fiind micul orasel din Nord-Vestul Romaniei, Satu Mare.

Ce se intampla defapt la RestArt & Music Festival?

Se realizeaza o serie de evenimente cu diferite teme si activitati precum  teatru de club, concerte, degustare de vin, fotografie și pictură și mașini de epocă, toate acestea contribuind la crearea un spațiu de relaxare și cultură pentru publicul sătmărean.

Care este scopul evenimentului?

Să aducă în faţa publicului sătmărean un eveniment de nivel internaţional care sa satisfacă nevoia de cultură, dar şi să stimuleze creativitatea tinerilor, implicarea lor în viaţa comunităţii şi nu în ultimul rând să îi ajute pe aceștia în vederea dezvoltării lor.

Ce concerte vot fi in cadrul evenimentului ?

O serie de concerte a caror capi de afis sunt  artisti de talie internationala :

-Nikolas Anadolis – se numără printre singurii cinci pianiști de jazz distinși cu marele premiu în cadrul prestigiosului concurs de piano-jazz Martial Solal,

-Cserey Csaba – unul dintre cei mai inventivi percuționiști români de Jazz.

-Petra Acker Quartet – un proiect muzical format din vocalista Petra Acker și trei instrumentiști foarte talentați, respectiv Michael Acker la bas, Albert Tajti la pian și Alex Kocsis la tobe.

Dar si alte activitati „de incalzire” precum concert al trupei Caminul 16 (participant la X-Factor in acest sezon), Teatru de club cu Raluca Mare in „Pasarea care nu e ” si cu Alexandra Mare in „Salome”

Unde ne gasiti ?

Daca te-am convins ca in 25-31 octombrie nu trebuie sa iti faci program ci trebuie sa vi sa ni te alaturi , intra pe  www.restartmusic.ro sau pe www.facebook.com/RestArtMusicFest si vezi toate detaliile acestui eveniment .

RESTART MUSIC SATU MARE

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează