Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SATU MARE: Festivalul Plopstock cu Subcarpaţi, Viţa de Vie, Basska, Riddim Colony, Dirty Shirt sau Shiver

0

Mai este o săptămână până la Plopstock.

A mai rămas o săptămână până mult aşteptatul festival de muzică Plopstock. Născut în inima oraşului Satu Mare, acesta se va desfăşura în perioada 21-23 August. Apărut în 2010 ca şi o nebunie frumoasă la iniţiativa unor tineri, fără pretenţii sau visuri mari, a ajuns la a cincea ediţie, devenind un brand local în continuă creştere.

Anul acesta festivalul vine cu un line-up echilibrat, aducând reprezentanţi a mai multor genuri muzicale, de la rock la reggae, funk sau electro. Printre numele mari ale festivalului se numără Subcarpaţi, Viţa de Vie, Basska, Riddim Colony, Dirty Shirt sau Shiver.

Am fost inspiraţi de reacţiile pozitive din anii trecuţi şi am decis că anul acesta să oferim mai multă muzică bună, mai multe zile de distracţie şi mai multe puncte de atracţie. Deoarece unul din obiectivele noastre este să readucem Satu Mare pe harta festivalurilor din România, am creat Plopstock Village, zonă care va oferi posibilitate de campare pentru participanţii din alte oraşe şi va găzdui cea de-a doua scenă, Dance Stage.’’ declară unul dintre organizatori. Abonamentu de camping costă 30 de ron şi include intrarea la toate cele trei afterparty-uri, iar cei ce nu doresc campare, pot achiziţiona abonamente simple la preţul de 25 de ron sau bilete la preţul de 12 ron pe seară.

Plopstock este construit la umbra unor plopi, de unde şi numele. Frumuseţea acestui festival se datorează în mare parte faptului că zona este amenajată de voluntari tineri, iar decoraţiile şi design-ul sunt făcute în mare parte din materiale reciclabile, promovându-se astfel spiritul ecologic. Totodată, locaţia, deşi centrală, este nefolosită, prinzând viaţă doar în zilele de festival.

Evenimentul încurajează o atmosferă hippie, relaxantă şi departe de grijile cotidiene, prin decoraţii inedite, muzică live şi diferite activităţi. Spre deosebire de ediţiile precedente, anul acesta vine cu un strop de cultură urbană adăugând un mini skate/bmx park şi un teren de streetball. De asemenea, cei care vin la festival se vor bucura de o zonă de relaxare, “Chill-zone”, acompaniată de jam session-urile tinerilor muzicieni de pe o scenă special dedicată.

Pe scurt, unicitatea lui, entuziasmul organizatorilor și faptul că este cu intrare liberă pentru toată lumea, fac festivalul Plopstock un eveniment pe care trebuie să-l aveți în calendarul verii.

afis A4

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.