Sărbători cu Mocănița pe Valea Vaserului!

0

Luni 26.12.2011, Joi 29.12.2011 şi Luni 2.01.2012

Prin zăpadă cu Mocăniţa!

Ocazie excelentă pentru cei care doresc să cunoască Valea Vaserului în “hainele” ei de iarnă: o locomotivă cu abur vă va purta domol de la Vişeu spre8 Paltin (km. 21,6)* prin minunatul peisaj ce se dezvăluie ochiului. Trenul va fi încălzit, iar ţuica, mica gustare şi cafeaua le-am inclus în preţ pentru ca dumneavoastră să aveţi o călătorie cât mai plăcută.

Vă aşteptăm cu drag!

Plecarea ora 10:00 din gara CFF Vişeu de Sus
Traseul Vişeu de Sus – Novăţ/Paltin*
Preţul Adulţi: 69 RON/pers; Studenţi: 54 Ron/pers; Şcolari: 49 RON/pers.
Inclus în preţ: Călătoria cu Mocăniţa, la întâmpinare o ţuică, o cafea, o plăcintă, însoţitor de tren pe parcursul întregii călătorii; 

Luni 26 decembrie program surpriză

Rezervări 

Alte servicii:

În limita locurilor disponibile la tel. 0744 686 716 sau pe e-mail 

Bar (alte băuturi pe lângă cele incluse în pachet)

Sosirea Aprox. la ora 15:00 în Vişeu de Sus

 

*Dacă vremea va fi nefavorabilă, programul şi traseul  se vor adaptata condiţiilor meteo.

Sâmbătă, 31.12.2010

Revelion ca-n poveşti pe Valea Vaserului!

Căutaţi un mod cu totul ieşit din comun pentru a sărbători trecerea dintre ani? Mocăniţa vă oferă un program inedit de a sărbători acest eveniment! Cu un tren cu abur, în vagoane încălzite se pleacă plini de voie-bună spre noul an, de-a lungul Văii Vaserului. În Paltin vă aşteaptă un meniu copios, artificii, foc de tabără şi o experienţă de neuitat.

Ofertă specială pentru oaspeţii noştri din noaptea de Revelion: cazare în trenul-hotel Carpatia-Express cu mic-dejun târziu (10:00-12:00) 49 Ron/pers. în regim double.

Haideţi să petrecem împreună un Revelion cu totul special!

Plecarea ora 19:00 de la Gara CFF Vişeu de Sus
Traseul Vişeu de Sus – Paltin* (Km 21,6)
Preţul Adulţi: 175 RON/pers.; Şcolari: 87 RON/pers.
Inclus în preţ: Călătoria cu Mocăniţa, la întâmpinare o ţuică, aperitive pe drum, două cafele/ceai/ciocolată caldă, cina de Revelion, şampanie la miezul nopţii, artificii, foc de tabără, divertisment, însoţitor de tren pe parcursul călătoriei
Rezervări 

Alte servicii:

În limita locurilor disponibile la tel. 0744 686 716 sau pe e-mail 

Bar (alte băuturi pe lângă cele incluse în pachet)

Sosirea Aprox. ora 03:30 în Vişeu de Sus

*Dacă vremea va fi nefavorabilă, programul şi traseul  se vor adaptata condiţiilor meteo.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează