Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sărbători cu Mocănița pe Valea Vaserului!

0

Luni 26.12.2011, Joi 29.12.2011 şi Luni 2.01.2012

Prin zăpadă cu Mocăniţa!

Ocazie excelentă pentru cei care doresc să cunoască Valea Vaserului în “hainele” ei de iarnă: o locomotivă cu abur vă va purta domol de la Vişeu spre8 Paltin (km. 21,6)* prin minunatul peisaj ce se dezvăluie ochiului. Trenul va fi încălzit, iar ţuica, mica gustare şi cafeaua le-am inclus în preţ pentru ca dumneavoastră să aveţi o călătorie cât mai plăcută.

Vă aşteptăm cu drag!

Plecarea ora 10:00 din gara CFF Vişeu de Sus
Traseul Vişeu de Sus – Novăţ/Paltin*
Preţul Adulţi: 69 RON/pers; Studenţi: 54 Ron/pers; Şcolari: 49 RON/pers.
Inclus în preţ: Călătoria cu Mocăniţa, la întâmpinare o ţuică, o cafea, o plăcintă, însoţitor de tren pe parcursul întregii călătorii; 

Luni 26 decembrie program surpriză

Rezervări 

Alte servicii:

În limita locurilor disponibile la tel. 0744 686 716 sau pe e-mail 

Bar (alte băuturi pe lângă cele incluse în pachet)

Sosirea Aprox. la ora 15:00 în Vişeu de Sus

 

*Dacă vremea va fi nefavorabilă, programul şi traseul  se vor adaptata condiţiilor meteo.

Sâmbătă, 31.12.2010

Revelion ca-n poveşti pe Valea Vaserului!

Căutaţi un mod cu totul ieşit din comun pentru a sărbători trecerea dintre ani? Mocăniţa vă oferă un program inedit de a sărbători acest eveniment! Cu un tren cu abur, în vagoane încălzite se pleacă plini de voie-bună spre noul an, de-a lungul Văii Vaserului. În Paltin vă aşteaptă un meniu copios, artificii, foc de tabără şi o experienţă de neuitat.

Ofertă specială pentru oaspeţii noştri din noaptea de Revelion: cazare în trenul-hotel Carpatia-Express cu mic-dejun târziu (10:00-12:00) 49 Ron/pers. în regim double.

Haideţi să petrecem împreună un Revelion cu totul special!

Plecarea ora 19:00 de la Gara CFF Vişeu de Sus
Traseul Vişeu de Sus – Paltin* (Km 21,6)
Preţul Adulţi: 175 RON/pers.; Şcolari: 87 RON/pers.
Inclus în preţ: Călătoria cu Mocăniţa, la întâmpinare o ţuică, aperitive pe drum, două cafele/ceai/ciocolată caldă, cina de Revelion, şampanie la miezul nopţii, artificii, foc de tabără, divertisment, însoţitor de tren pe parcursul călătoriei
Rezervări 

Alte servicii:

În limita locurilor disponibile la tel. 0744 686 716 sau pe e-mail 

Bar (alte băuturi pe lângă cele incluse în pachet)

Sosirea Aprox. ora 03:30 în Vişeu de Sus

*Dacă vremea va fi nefavorabilă, programul şi traseul  se vor adaptata condiţiilor meteo.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.