Timișoara: SABOTAGE dezvăluie noi artiști — Broken English Club (live), Cardinal & Nun (live), Iron Lang (live), Filip Xavi și alții

0

SABOTAGE 2023 dezvăluie noi artiști care se alătură ediției din acest an. În perioada 22-24 septembrie, la Timișoara, ne aflăm în mijlocul unui program de festival care oferă momente live intense și experiențe sonore captivante susținute de artiști de talie internațională. Printre aceștia se numără Broken English Club (live), Cardinal & Nun (live), Iron Lang (live), Filip Xavi, Mi-tzu, Riot199 și Alur Duvaal. Acesti artiști aduc cu ei un spectru variat de sunete și stiluri, contribuind la diversitatea și profunzimea festivalului.

Pe lângă aceste nume, ediția X prezintă un line-up de excepție care include artiștii internaționali — Anthony Rother, renumit pentru creațiile sale electro hibride, Byetone cu un show audio-vizual impresionant, Kyoka care oferă frecvențe și vibrații apăsătoare, Mieko Suzuki aducând sunete obscure și captivante, Shifted cu energia sa sonoră, Sos Gunver Ryberg cu un set live hipnotic, Years of Denial aducând o doză unică de intensitate, și Phasing Waves, completând experiența cu o instalație audio-vizuală și lumină stroboscopică.

Festivalul se desfășoară în două locații distincte. Programul de zi se desfășoară între orele 17:00 și 23:00, la MultipleXity, str Take Ionescu nr. 83, iar programul de noapte se desfășoara între orele 00:00 și 05:00, la Escape Underground Hub, str. Pictor Ion Zaicu 26. Mai multe detalii despre programul festivalului sunt disponibile pe site-ul official — http://sabotage.ro/program/ 

SABOTAGE X promite a fi un eveniment care va rămâne cu siguranță în memoria orașului ca o întâlnire profundă cu arta și muzica de avangardă.

Ultimele abonamente pentru SABOTAGE 2023 la preț redus de 75 de lei sunt acum în vânzare pe platforma Kompostor. Vă recomandăm să profitați de această ocazie, deoarece prețul abonamentelor va crește începând cu data de 15 septembrie.

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.