ROMANIAN SHORT WAVES ajunge la Timișoara!

0

Asociația Secvențe, în colaborare cu Fundația TRIADE, organizează două seri de proiecții în aer liber ale celor mai recente scurtmetraje românești.

Joi, 8 august 2013 , și vineri, 9 august 2013, începând de la ora 21.30, vă aşteptăm în grădina Triade (Calea Martirilor, nr. 51/45), pentru a viziona 14 filme de scurtmetraj, prezente anul acesta la Festivalul de la Cannes.

Programul complet pe evive.ro

short wave

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează