Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ROMANIA de IMPACT, Bzzanimatii, Cum am descoperit Muzeul de Arta din Timisoara

0

ROMANIA de IMPACT – Bzzanimatii Ep. 5: Cum am descoperit Muzeul de Arta din Timisoara

Era prin primavara lui 2010 cand o mana de liceeni din Timisoara – Membrii Clubului IMPACT Shakespeare – si-au pus in minte un proiect ambitios: sa-i aduca pe colegii lor de generatie in Muzeul de Arta.  Proiectul „Descopera cu noi Muzeul de Arta” si-a propus sa creeze o legatura reala, pe temen lung, intre muzeu, scoala si tineri. Membrii IMPACT au participat la o serie de ateliere  de informare culturala si apoi, la randul lor, au informat si educat sute de elevi din scolile timisorene cu privire la importanta artei in formarea lor umana si profesionala, prin actiunea  „Personajele lui Baba prind viata”.

Daca ai ratat episoadele anterioare din serialul “bzzzanimat” ROMANIA de IMPACT, le poti vedea aici.

Daca si tu vrei sa pui Romania pe roti, vino alaturi de Fundatia Noi Orizonturi si impreuna putem merge mai departe, mai bine! Impreuna putem fi de IMPACT!

Aici poti vedea proiectele prin care elevii din Cluburile IMPACT si-au propus sa puna Romania pe roti anul acesta. Fii si tu alaturi de ei! E usor sa ajuti ROMANIA de IMPACT: contribuie cu 2 EUR prin sms la 8822.

Daca nu esti indiferent fata de tineri, educatie si comunitate, poti investi alaturi de Fundatia Noi Orizonturi in tinerii de IMPACT. Poti sustine continuarea Programului IMPACT in 2012 si educatia tinerilor din Romania donand 2 Euro prin sms la 8822. Numar valabil in retelele Orange si Vodafone. Nu se percepe TVA. Numere de relatii cu clientii, tarif normal: 0757 582 124 (Orange) si 0721 578 163 (Vodafone). Program de functionare de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00.

 

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.