Rolul femeii in istoria civilizatiilor

0

Asociaţia Culturală Noua Acropolă vă invită la prelegerea filosofică:

Rolul femeii în istoria civilizaţiilor

Personaje feminine de o mare valoare au influenţat dezvoltarea civilizaţiilor. Cursul istoriei însă a dus la contexte prin care numele lor a fost mult prea puţin evidenţiat, în ciuda importanţei.

Femei filosof, poete, conducătoare ale destinului multor oameni, personaje feminine care au mers alături de sufletul uman pe drumul evoluţiei sale şi chiar l-au determinat uneori.

Cine a fost Hypatia? Dar Sappho?

Va invităm să ne apropiem împreună de aceste modele feminine, reamintindu-ne valorile umane care au rămas vii şi datorită lor.

Sâmbătă, 5 martie 2011, ora 18.00, la sediul Noua Acropolă din str. Lucian Blaga, nr. 4
Prezintă Simona Ţurcanu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează