rEvolutie la Timisoara! 10-16 mai 2010

1

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT) anunta cu surle si trambite inceperea celui mai mare festival de arta studenteasca din Romania, StudentFest “rEvolutie” care va avea loc in perioada 10-16 mai si va lua cu asalt Piata Unirii, Piata Operei si multe alte locatii din Timisoara.

In cele 7 zile de fest, arta si cultura vor pune stapanire pe plaiul timisorean prin evenimente de teatru, film, literatura, fotografie, arte plastice, arhitectura, publicitate, muzica. Personaje de seama precum Radu Paraschivescu, Dan Perjovschi, Costin Radu, Dragos Muscalu, Andrei Pungovschi si multi altii ne vor impartasi din experienta lor si cu siguranta vor deveni modele pentru multi dintre studentii timisoreni.

Detalii pe osut.ro
via lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.