Revista de Povestiri a fugit la mare!

0

Pe 21 iulie de la 19:00 în Molotov, pe plaja din Vama Veche, Revista de Povestiri inalta zmeie si lanseaza numarul 5.

Si in acest numar au scris colaboratori noi – Mădălin Eugen Popa, Luchian Abel si Felix Tzele. In spatiul rezervat cititorilor au fost publicate patru texte – dintre care unul este scris de un strigoi felin, iar altul pune in legatura o trupa de gaste cu o damigeana de visinata, spre hazul sigur al cititorului.

Daca pana acum, inainte de fiecare lansare, Revista de Povestiri premia cu 100 de reviste, la metrou, oamenii pe care ii prindea citind carti, de aceasta data norocosii vor fi cei care citesc pe plaja in Vama Veche si 2 mai, vineri, 20 iulie.

Dintre activitatile evenimentului de lansare semnalam concursul „scris-viteza pe faleza”, in care il premiem pe participantul care apuca sa scrie cea mai lunga propozitie inainte sa vina valul s-o inghita, inaltarea zmeielor, aruncarea de colaci pe capul coechipierului sau antrenamentul de imaginatie cu mesaje in sticle, iar la final – motanoke în grup.

Pentru ultimele noutati, urmariti evenimentul pe Facebook 🙂

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design) si al Lowden (organizarea evenimentelor). 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează