RESTART în muzică și artă în orașul Satu Mare

0

RestArt & Music Festival, cel mai mare eveniment cultural din acest sfârșit de an, din Satu Mare, se va desfășura în perioada 28 Noiembrie – 3 Decembrie 2014.

Header_Concert_Jazz

Ideea evenimentului a pornit din necesitatea promovării muzicii și culturii de calitate la nivel de Satu Mare. După succesul primei ediții, ne-am dorit să ne pastrăm unicitatea și plusvaloarea pe care o oferim comunității, astfel am decis să dedicăm festivalul tinerilor. Prin RestArt & Music Festival Youth Edition ne mulăm atât pe un trend ascendent la nivel internațional, de promovare a tineretului în artă și cultură, dar urmărim, în același timp, și scopul asociației organizatoare – SamStudia.

În ediția de anul acesta, vom avea în cadrul festivalului, alături de tradiționalul concert de jazz, două expoziții de fotografie, trei piese de teatru, un târg de carte ce va include și o bibliotecă mobilă, un concert educațional pentru copii și artă stradală.

Misiunea echipei RestArt & Music Festival este să aducă în faţa publicului sătmărean un eveniment de nivel înalt, care să satisfacă nevoia de cultură, dar şi să stimuleze creativitatea tinerilor.

Concertul jazz din cadrul festivalului este un pilon important al întregului eveniment, care își propune să continue tradiția sătmăreană în materie de jazz. Cele trei formații formate din tineri artiști vor concerta la Filarmonica ”Dinu Lipatti”, o scenă pe care au urcat multe personalități în materie de jazz, pe parcursul timpului, care au creat o tradiție, pe care noi ne dorim să o promovăm și dezvoltăm pe viitor. De aceea, vă propunem următorii tineri artişti: trio-ul vocal feminin 3 o’clock, Edi Gavril & Soso Frișan – 2 pianiști foarte talentați – și Delia Ivan & Her Band. Spectacolul este realizat în regia lui Nicole David, cu sprijinul Dalmei Kovács.

Biletele se pot achiziţiona, la preţul de 20 RON, din următoarele locaţii din Satu Mare: District 15, Backdoor, Red Hat Café, The LINE.

Vă așteptăm, cu drag, să suținem împreună muzica și cultura în orașul Satu Mare!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează