Reinventarea Istoriei, conferință la Constanța

0

Filosofia- ca dragoste de adevăr- ne îndeamnă periodic să ne revedem conceptele și premisele, comparându-le cu noile descoperiri, pentru a avansa în cunoaștere.
Și în știința istoriei, a memoriei colective a oamenilor, ne vedem nevoiți să parcurgem acest drum dinspre recentele descoperiri arheologice, spre a înțelege mai bine cum începe lumea, cum evoluează, ce înalță o civilizație și care sunt acele „rețete” care îl fac pe om fericit ca ființă individuală și socială.

Care sunt criteriile cu care ar trebui să judecăm faptele din trecut, ale noastre, ale celor de atunci sau pe cele cu mai multă transcendenţă?
Reinventarea-istoriei

Noua Acropolă Constanța vă invită duminică 12 iulie la conferința REINVENTAREA ISTORIEI să căutăm metode de a ne folosi moștenirea istorică astfel încât să devenim arhitecții unei lumi de mâine mai demne, mai inteligente și mai juste.

Conferința va fi susținută de conf.: Adrian Tudose la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Piața Ovidiu, de la ora 11. Intrarea este liberă.
Contact: na-constanta@noua-acropola.ro
www.noua-acropola.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează