Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA, Apel către artiști: Propuneri de evenimente găzduite de Casa Artelor în anul 2017

0

Apel catre artisti – DJCTimis asteapta propuneri de proiecte pentru anul 2017

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș pune și în anul 2017, la dispoziția creatorilor, cele cinci spații din cadrul Casei Artelor: Galeria de artă Pygmalion, sala Studio-Art, galeria Subterană, Caffe Klapka și Curtea cu castan. Astfel, DJCTimiș lansează un apel instituțiilor culturale, artiștilor independenți și organizațiilor nonguvernamentale să formuleze propuneri de activități culturale desfășurate în perioada ianuarie – decembrie 2017 și găzduite de Casa Artelor. Cei care doresc să organizeze expoziții, spectacole, lansări de carte etc în oricare dintre cele 5 spații trebuie să completeze un formular online (formularul îl găsiți la adresa aici și, în cazul expozițiilor, să trimită prin email un portofoliu cu de 10 lucrări,  în format pdf sau jpg, ca atașament (max.20Mb) pe adresa: casa.artelor.tm@gmail.com.

gri_5684

Solicitările vor fi trimise în 21 noiembrie 2016. Lista cu propunerile acceptate va fi făcută publică în 5 decembrie.

Adresa la care găsiți formularul online este: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyVdTJlA-IXdK4UbIXx5FnpHUh-u6x4lzu_oJ6iE-eeVJE6w/viewform?c=0&w=1

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.