Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul CSR având ca temă bucuria de a trăi a premiat tinerii artiști ai Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza”

0

Peste 80 de elevi și cadre didactice de la Liceul de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza” au fost premiați în cadrul ceremoniei care a marcat talentul și creativitatea liceenilor din cadrul proiectului CSR având ca temă bucuria de a trăi, susținut de echipa ALOMA. 66 de elevi din clasele IX-XII au creat 71 de lucrări de artă prin diverse tehnici: pictură, gravură, colaje, grafică digitală și desen animat, toate reflectând viziunea lor despre ceea ce ne poate aduce bucurie în viața de zi cu zi.

,,Apreciem mult talentul elevilor care au răspuns cu entuziasm inițiativei noastre, realizând lucrări de artă deosebite! Am descoperit o nouă generație de tineri artiști plastici, care vor avea multe de spus în următorii ani!”, a declarat Cristian Doxan, Country Manager România & Adriatic Region FRONERI Ice Cream.

Ceremonia de premiere a avut loc în curtea liceului, unde elevii și-au ridicat premiile în aplauzele colegilor, veniți special pentru a-i susține. Toți cei care au înscris lucrări au primit diplome și materiale de lucru: șevalete metalice pliabile, culori acrilice, blocuri de desen, alături de rucsaci și tricouri pentru vacanță. Totodată, cadrele didactice coordonatoare au fost premiate pentru contribuția lor deosebită.

,,Ne-am implicat cu toții activ în acest proiect extracurricular. Astfel de inițiative se aliniază eforturilor noastre constante de a încuraja și susține talentul elevilor noștri și de a-i motiva să își pună în valoare calitățile artistice”, a declarat Prof. May Oana Isar, Director al Liceului de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza”.

Despre ALOMA

Brandul ALOMA face parte din grupul FRONERI, o companie globală de înghețată, prezentă pe scară largă în întreaga lume, desfășurându-și activitatea în 20 de țări. FRONERI oferă o gamă completă de produse de înghețată, de la înghețată cu lapte la înghețată pe bază de apă, sorbet și înghețată organică, înghețată pe băț și la cornet. FRONERI este un partener licențiat de lungă durată al unor companii de top precum Nestlé și Mondelēz, având peste 10.000 de angajați la nivel mondial.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.