Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul Festivalului Inimilor la Timisoara

0

In Timisoara se intampla Festivalul Inimilor! Timişorenii vor avea parte de un weekend plin la sărbătoarea folclorului mondial, ce se va desfăşura în Parcul Rozelor. Artişti populari din România, Serbia, Ucraina, Grecia, Turcia, Olanda şi alte ţări europene vor performa în capitala Banatului, potrivit adevarul.ro

O nouă ediţie a Festivalului Inimilor, un eveniment folcloric ce a devenit deja tradiţie are loc la Timişoara în acest weekend. Astăzi, formaţiile participante vor defila prin centru.

Programul Festivalului Inimilor Timisoara (sambata, 10 iulie 2010 si duminica, 11 iulie 2010)

SÂMBĂTĂ, 10 iulie 2010
ora 19,00 – TEATRUL DE VARĂ – PARCUL ROZELOR spectacol susţinut de:
Ansamblul TRADIŢII MARAMUREŞENE – Baia Mare
Ansamblul NITSANIM – Haga, OLANDA
Ansamblul GERDAN – Cernăuţi, UCRAINA
Ansamblul FONIX GYERMEK ES IFJUSAGI NEPTANCCOPORT – Debrecen, UNGARIA
Ansamblul CUNUNIŢA – Bănia
Ansamblul FIORE DI LEVANTE – Zakynthos, GRECIA
Ansamblul CEATA JUNILOR – Sibiu
Ansamblul MESTIZZO – San Jose, COSTA RICA
Ansamblul Municipalităţii din TURGUTLU, TURCIA
Ansamblul DJIDO – Becej, SERBIA

DUMINICĂ, 11 iulie 2010
ora 11,00 -Muzeul Satului Bănăţean – spectacol susţinut de formaţiile participante la Festival
ora 19,00 – TEATRUL DE VARĂ – PARCUL ROZELOR spectacol susţinut de:
Ansamblul TIMIŞUL – formaţia de tineret- Timişoara
Ansamblul NITSANIM – Haga, OLANDA
Ansamblul GERDAN – Cernăuţi, UCRAINA
Ansamblul TRADIŢII MARAMUREŞENE – Baia Mare
Ansamblul FIORE DI LEVANTE – Zakynthos, GRECIA
Participanţii la Seminarul internaţional de coregrafie
Ansamblul MESTIZZO – San Jose, COSTA RICA
Ansamblul Municipalităţii din TURGUTLU, TURCIA
Ansamblul DJIDO – Becej, SERBIA
Ansamblul TIMIŞUL–Timişoara
via vinsieu.ro
Sursa: primariatm.ro

(foto Florin Ghinda, 2007)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.