Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul Cafekultour / saptamana cafenelelor la Timisoara

1

“Cafekultour, saptamana cafenelelor” se afla in 2010 la cea de-a sasea editie si va organiza diferite manifestari culturale, timp de 6 zile (din 19 pana in 24 aprilie) in 6 cafenele si baruri din Timisoara.

Via plai.ro

Din anul 2005, anul primei ediţii a CAFEKULTOUR, SĂPTĂMÂNA CAFENELELOR, acest eveniment, organizat în parteneriat de către Centrul Cultural Francez şi Centrul Cultural German din Timişoara, este dovada dorinţei de a promova diversitatea culturilor, variatele forme de expresie  şi de a pune în valoare tinerii creatori contemporani. Săptămâna cafenelelor a devenit un pretext de întâlnire  culturală  de neratat.

„Cafekultour, săptămâna cafenelelor” se aflăîn 2010 la cea de-a şasea ediţie şi va organiza diferite manifestări culturale, timp de 6 zile (din 19 până în 24 aprilie) în 6 cafenele şi baruri din Timişoara.
O săptămână culturală plasată sub semnul originalităţii, al diversităţii locurilor şi formelor de expresie artistică!

ACCES LIBER LA TOATE EVENIMENTE !
PROGRAMUL Cafekultour

Luni 19 aprilie: SEARĂ POLONEZĂ

Proiecţie de filme documentare de scurt metraj / Şcoala din Łódź (Polonia)
Club Bunker (Str. Emanoil Ungureanu nr. 15)
ora 20 – În colaborare cu Institutul Polonez din Bucureşti

Marţi 20 aprilie: SEARĂ ROMÂNEASCĂ

„Sampling live from radio / Avoiding FM frequencies”
Ion Dumitrescu
D’Arc café (Str. Emanuil Ungureanu 14)
ora 20

Miercuri 21 aprilie: SEARĂ GERMANĂ

Cine-concert „Reconstructing Mahler – A vision’s gleaming sounds”
Shortfilmlivemusic (Germania)
Club Setup (Str. Pestalozzi nr. 22)
ora 20

www.shortfilmlivemusic.de

Joi 22 aprilie: SEARĂ GERMANĂ

Vernisajul expoziţiei de fotografie ORTSZEIT / LOCAL TIME
Stefan Koppelkamm (Germania)
Bierhaus (Str. Emanoil Ungureanu nr. 15)
ora 19 – Expoziţie realizată cu sprijinul Goethe-Institut Bucureşti

Vineri 23 aprilie: SEARĂ FRANCEZĂ

Performanţă graffiti
Kendo / Membru al grupului : Peinture fraiche (Franţa / Bordeaux)
Bar Aethernativ (Str. Mărăsesti nr. 14)
ora 20

www.kendo-pf.com

Sâmbătă 24 aprilie: SEARĂ FRANCEZĂ

Spectacol de marionete „Germaine Grancru şi ai săi”
Merlin Borg / Membru al Companiei AdonK ! (Franţa)
Club Porto Arte (B-dul 16 Decembrie 1989 (pod Traian)
ora 20

Partener principal: BRD – Groupe Société Générale
Instituţii partenere: Institutul Polonez din Bucureşti
Baruri, cluburi şi magazine partenere: Salonul de ceai Aristocrat, Club Bunker, Club D’Arc, Club Setup, Bierhaus, Aethernativ, Porto Arte, U-Man

Parteneri media : Zile şi Nopţi, Radio KissFM, Timisoreni.ro, Rainbow print

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.