Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul Bega Bulevard 2010 / Timisoara 18-20 iunie 2010

0

În perioada 18-20 iunie 2010, timişorenii sunt invitaţi la o nouă ediţie a Festivalului Bega Bulevard.
Potrivit tion.ro „la Timişoara va fi transmis în direct de la Valencia, din Spania, spectacolul de operă „Carmen”, de Georges Bizet, locuitorii oraşului vor putea asista la deja tradiţionala cursă a răţuştelor pe Bega şi un turnir pe apă, iar pe malul canalului vor concerta trupe de peste hotare.”

Programul Bega Bulevard 2010 / Timisoara 18-20 iunie 2010

Vineri, 18 iunie, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea festivalului cu spectacolul de operă “Carmen” de Georges Bizet, preluare în direct de la Palau de les Arts Reina Sofia din Valencia, Spania, în cadrul proiectului european Viva Europa 2010, Live Opera for European Cities, manifestare inclusă în Calendarul UE pe 2010 – anul combaterii sărăciei şi excluziunii sociale. Proiectul ilustrează ideea unei Eu­­rope mai echitabile, în care fiecare ce­­­­­­­­tăţean să poată trăi demn, şi, totodată îşi propune ca transmisiunea în direct a operei “Carmen” de Georges Bizet să fie o punte de legătură între artişti, iubitori de muzică şi publicul larg. Dirijor: Zubin Mehta. Spectacolul va fi transmis pe un ecran uriaş, amplasat pe malul Begăi, vis a vis de terasa Flora, unde se vor amplasa scaune pentru public. Participarea este liberă.

Sâmbătă, 19 iunie, de la ora 19.00, Asociaţia FunkForum, care organizează “Zilele mass-media de expresie germană” sub forma unui turneu pop-rock în cadrul proiectului “Regiunea Culturală Alpi-Dunăre-Carpaţi”, oferă un spectacol la Bega Bulevard. Pe scenă vor urca trupe din România, Ungaria, Italia, Franţa şi Germania.

Cap de afiş este trupa “Bogaţi şi frumoşi” din Mannheim. Tot în 19 iunie, pe scena de la Bega Bulevard, Centrul Cultural Francez pregăteşte Sărbătoarea Muzicii şi astfel timişorenii vor avea parte de un rock francez.

Duminică, 20 iunie vă aşteptăm la deja tradiţionala cursă a răţuştelor pe Bega.

via primariatm.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.