Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Probabil cea mai mare pictură pe un imobil istoric din România PLAI 2013

0

Pictură murală PLAI 2013

Nu o să ne împiedicăm de istorie și nici nu o să o trecem cu vederea. Nu o să ne restrângem doar la prezent și nici nu o să ne definim doar în funcție de el.

Festivalul PLAI colorează cele mai vechi ziduri din Timișoara cu o încărcătură de istorie mai recentă. Înainte de cea de a 8-a editie a festivalului, cei care ne-au călcat pragul măcar o dată vor avea ocazia să regăsească nuanța atât de familiară nouă în zona centrală a orașului. Iar cei care nu au avut încă ocazia de a împărtăși o doză de multiculturalitate și distracție în curtea Muzeului Bănățean, au ocazia să vadă întruchiparea acelui spirit pe care îl adunăm în ficare an din muzică, dans, tradiție și folclor, distracție și voie bună, bun-gust și prietenie.

Cea mai mare pictură murală din România de pe o clădire istorică, se află în centrul Timișoarei, pe cladirea Materna și reprezintă prezența radacinilor tradiționale în contemporaneitate. Ea a fost realizată de doi cunoscuți artiști timișoreni Nego si Lux HiFi aka Negoiță Cosmos și Andrei Drăgan. Este a doua după cea de anul trecut a echipei Folkolor, care l-au creat pe George, primul reprezentant al Plaiului pe zidurile orașului.

Pentru că autohtonul nu se risipește între zidurile orașului, sau modernitatea între firele de iarbă, PLAI trasează încă o dată drumul în ambele sensuri între oraș și Muzeul Satului Bănățean. Vă invităm la o gură de diversitate ori de câte ori vă plictisiți de griul orașului!

Pictura murală este parte a proiectului „Hella prezintă PLAI 2013”. Mulţumim ELBA pentru suport logistic.

Bilete:

Bilete reduse cu 20% se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange și Vodafone până în data de 12.09.2013.
Prețul unui bilet pentru o zi de festival este 40 de lei până în 12.09.2013 | 50 de lei la intrare.
Prețul unui abonament pentru 3 zile de festival este 80 de lei până în 12.09.2013 | 100 lei la intrare.

Abonamentele cu acces în CAMPING au același preț dar sunt limitate la 100 de locuri.
Prețul biletelor și al abonamentelor conține toate taxele, impozitele și comisioanele de distribuție.
e-mail: birou@plai.ro

MUZEUL SATULUI BĂNĂȚEAN ARE CAPACITATE LIMITATĂ. Vă rugăm să cumpărați bilete din timp.
Detalii: www.plai.ro

Festivalul PLAI 2013 este organizat de Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Consiliul Judeţean Timiş și Institutul Francez din Timișoara.

Sponsori principal PLAI 2013: HELLA

Sponsori: Euro GSM și Staropramen

Ne susțin investind în dezvoltarea PLAI: Cabinet Mercescu, Draexlmaier, Kathrein, Continental, IHM Total Consult și Quark Motors.

pictura plai

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.