Primul eveniment Chocolate Tango are loc miercuri la Timișoara

0

Tango Timișoara și Let’s Chocolate, cu sprijinul Iulius Mall, organizează miercuri, 28 noiembrie de la ora 20.00, în premieră la Timișoara, primul eveniment Chocolate Tango (Tango & Ciocolată). Evenimentul de lifestyle va avea loc la ciocolateria Let’s Chocolate, în Iulius Mall, la demisol, în jurul fântânii arteziene. Intrarea la eveniment este liberă.

Seratele Chocolate Tango sunt evenimente concept de lifestyle care au sedus în ultimii ani marile metropole ale lumii și care sunt organizate pentru prima dată și la Timișoara de Let’s Chocolate, ciocolateria recent deschisă în Iulius Mall, împreună cu asociația Tango Timișoara. În cadrul evenimentului, organizatorii vor susține o prezentare a culturii argentiniene exprimată într-o manieră inedită, prin dans, demonstrații live, dar și inițiere pentru cei mai îndrăzneți dintre participanți. Pasiunii i se va adăuga savoarea dată de ciocolata pură franțuzească, una din atracțiile serii fiind demonstrația de degustare într-o manieră corectă a ciocolatei.

Tango Timișoara este rezultatul a mai bine de doi ani de pasiune pentru stilul de dans argentinian. De atunci, s-a transformat într-o activitate perpetuă care înflorește în orașul de pe Bega, adunând din ce în ce mai mulți iubitori de frumos. Tango Timișoara are ca scop promovarea, realizarea și coordonarea de activități care contribuie la dezvoltarea tangoului argentinian ca o formă de artă completă orientată către cei pasionați: dansatori sau persoane din cadrul publicului general, care apreciază dansul de societate.

„Tangoul nu este doar un dans. La fel ca ciocolata, tangoul este un mod de a savura viața. Te face mai sensibil şi mai bun, mai atent şi mai conştient de lucrurile ce te înconjoară. Un dans ajunge să fie un sentiment concentrat în 3 minute care se întipăreşte în noi precum memoria gustului. De aici şi legătura cu ciocolata adevărată”, declară Maria Tirtea, cea care a pus bazele Tango Timişoara.

Pe de altă parte, tot memoria gustului întruchipează şi Let’s Chocolate, ciocolateria care propune pentru prima dată timişorenilor un concept 100% ciocolată, etalon fiind creaţiile lui Joel Patouillard, ciocolatier francez decorat Meilleur Ouvrier de France – cel mai bun artizan francez încă din 1986. „Create într-un mic atelier din orăşelul francez Privas, ciocolata îndrăzneaţă şi plină de culoare şi fantezie pe care o propunem întruchipează « la joie de vivre » sau bucuria de a trăi, o filosofie de viaţă tipică pentru sudul Franţei. Acest stil de viaţă dorim să îl promovăm în Timişoara. O ciocolată cu extras de muşcată sau flori de câmp,  cu infuzie de ceai negru sau iasomie, sau chiar cu cimbru şi lămâie se întipăresc în memorie pentru totdeauna, la fel ca pasiunea unui tango argentinian” povesteşte Gabriela Crainic, creatoarea Let’s Chocolate în Timişoara.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează