Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prelegere filosofică – Simbolismul catedralelor gotice

1

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită joi, 26 noiembrie 2015, să participați la o prelegere filosofică intitulată Simbolismul catedralelor gotice.
Conferențiar: Monica VARGA
Locul de desfășurare: Casa Adam Muller Guttenbrunn, str. Ghe. Lazăr nr. 10-12, Timișoara
Catedrale gotice Conferinta - MIC

Cine au fost constructorii Catedralelor Gotice? Ce legătură există între Alchimie, Astronomie, Tradiția umanității și sveltele catedrale care se avântă spre înaltul cerului, sfidând greutatea materiei? De ce au fost numite „cărți de piatră” și ce învățături esențiale ne transmit?
Catedralele Gotice din Franța reprezintă o culme a spiritualității și creativității minții și spiritului uman, o dovadă că omul are resurse interioare nebănuite, care îl fac să depășească limite materiale, psihologice și mentale.
Vă invităm la Casa Adam Muller Guttenbrun, la ora 19:00, să descoperiți alături de noi minunata și misterioasa lume a SIMBOLURILOR CATEDRALELOR GOTICE în cadrul prelegerii filosofice cu același nume, care va încheia evenimentul Zilele Filosofiei (ediția a X-a).

Vă așteptăm!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar
    Tohaneanu Corneliu on

    Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile dvs pentru a putea citi ce a scris d-na conferențiar Monica VARGA despre catedrale
    Cu stima,
    Tohaneanu Corneliu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.