Prelegere filosofică – Simbolismul catedralelor gotice

1

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită joi, 26 noiembrie 2015, să participați la o prelegere filosofică intitulată Simbolismul catedralelor gotice.
Conferențiar: Monica VARGA
Locul de desfășurare: Casa Adam Muller Guttenbrunn, str. Ghe. Lazăr nr. 10-12, Timișoara
Catedrale gotice Conferinta - MIC

Cine au fost constructorii Catedralelor Gotice? Ce legătură există între Alchimie, Astronomie, Tradiția umanității și sveltele catedrale care se avântă spre înaltul cerului, sfidând greutatea materiei? De ce au fost numite „cărți de piatră” și ce învățături esențiale ne transmit?
Catedralele Gotice din Franța reprezintă o culme a spiritualității și creativității minții și spiritului uman, o dovadă că omul are resurse interioare nebănuite, care îl fac să depășească limite materiale, psihologice și mentale.
Vă invităm la Casa Adam Muller Guttenbrun, la ora 19:00, să descoperiți alături de noi minunata și misterioasa lume a SIMBOLURILOR CATEDRALELOR GOTICE în cadrul prelegerii filosofice cu același nume, care va încheia evenimentul Zilele Filosofiei (ediția a X-a).

Vă așteptăm!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar
    Tohaneanu Corneliu on

    Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile dvs pentru a putea citi ce a scris d-na conferențiar Monica VARGA despre catedrale
    Cu stima,
    Tohaneanu Corneliu

Comentează