Prelegere filosofica: Inteligenta emotionala. Invata sa-ti exprimi emotiile

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita joi, 11 aprilie, ora 18:00, la prelegerea filosofica intitulata Inteligenta emotionala. Invata sa-ti exprimi emotiile. 

Conferentiar: Alis Brebu
Loc de desfasurare: Casa Adam Muller Guttenbrunn, nr 10-12, Timisoara

„Daca omul are intentia sa faca ceva, va exista desigur o cale superioara pentru a atinge scopul urmarit.”
 
 (Codul Bushido)

Intelepciunea japoneza ne-a lasat, prin codul samurailor, o serie de precepte de onoare, care se aseamana nespus de mult cu principiile cavaleresti respectate in Europa. Acestea vorbesc despre capacitatea omului de a-si rafina trairile, exprimandu-le doar atunci cand pot fi dovezi ale integritatii si inaltei morale.

Inteligenta necesara exprimarii corecte a emotiilor este rezultatul unei atentii sporite la autenticitatea interioara si la ceilalti. Importanta dezvoltarii acesteia? Nemarginita, deoarece emotiile noastre sunt cele care ajung sa ne influenteze deciziile, comportamentul si chiar destinul.
Ne permitem sa le lasam la voia intamplarii? 

Daca si voi considerati ca nu, atunci va asteptam la o prelegere filosofica despre cum putem identifica corect emotiile, cum le putem gestiona si in ce modalitate ne pot acestea deveni prieteni pe drumul catre cucerirea fericirii.

Inteligenta Emotionala
Intrarea este libera!
Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0749 067 441
Email: 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează