Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prelegere filosofică – Destin sau liber arbitru

0

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită miercuri, 7 martie 2018, de la ora 18:30, să participați la o prelegere filosofică intitulată Destin sau liber arbitru.

Prezintă: Laurențiu LANCEA

Loc de desfășurare: Centrul Multifuncțional Bastion, str. Hector nr. 4 – Bastionul Maria Theresia, corp C

Există un Destin pentru toți oamenii? Dacă da, cum putem să-l descoperim? Există Liber arbitru? Dreptatea e o Lege sau totul este arbitrar?

Descoperă filosofia și actualitatea ideilor atemporale esențiale pentru ființa umană, explorând o temă care a preocupat dintotdeauna ființa umană, care a căutat răspunsuri neechivoce la întrebarea Destin sau liber arbitru? Prezentarea acestei teme este extrasă din Cursul de introducere în Filosofie și Psihologie, care va începe în 13 martie.

Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.