TIMIȘOARA: Prelegere filosofică – Cetatea ideală

0

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită sâmbătă, 21 noiembrie 2015, ora 11:30 să participați la o prelegere filosofică intitulată Cetatea ideală.
Conferențiar: Monica VARGA
Locul de desfășurare: AMBASADA, str. Anton Seiller nr. 2, Timișoara

În urmă cu 2500 de ani, în mai multe centre de pe glob, au fost enunţate principii atemporale cu exemplificări temporale legate de evoluţia omului şi a societăţilor.

De atunci, familia umană a trecut prin nenumărate experienţe, unele concretizându-se în atingerea culmilor fiinţei umane, iar altele făcându-l pe om să se prăbuşească în abis.
Vă invităm sâmbătă, 21 noiembrie de la ora 11:30, la AMBASADA (str. Anton Seiller nr. 2), la o prelegere filosofică despre seminţele unei CETĂŢI IDEALE sădite de unii dintre marii gânditori ai umanităţii.
Prelegerea face parte din evenimentul Zilele Filosofiei – CETATEA IDEALĂ (ediţia a X-a), prilejuit de sărbătorirea Zilei Internaţionale a Filosofiei.

Cetatea Ideala Conferinta - MIC

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează