Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prelegere filosofică – Alexandru cel Mare și calitățile liderului

0
Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită joi, 22 iunie 2017, de la ora 19:00, să participați la o prelegere filosofică intitulată Alexandru cel Mare și calitățile liderului.
Prezintă: Laurențiu LANCEA
Loc de desfășurare: AMBASADA, str. Anton Seiller, nr. 2, Timisoara.

Joi, 22 iunie, de la ora 19.00, la Ambasada, vom porni pe urmele adânci lăsate în istorie de acest ultim mare erou al Greciei clasice.

Vă invităm la o abordare filosofică a vieţii şi operei unui ingenios creator al istoriei care a avut o extraordinară viziune unificatoare asupra lumii dincolo de o simplă dorință de expansiune. Vă invităm să descoperim împreună elementele care au contribuit la educarea și modelarea spiritului său, pentru a fi conducătorul din trecut și mitul din prezent.

Intrarea este liberă.
Vă așteptăm cu drag!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.