Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PLAI si IRAF lanseaza in premiera nationala – 1ticket

1

Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara şi Asociaţia Culturală Turn au pus bazele unui parteneriat în folosul publicului spectator care doreşte să participe la evenimentele organizate de cele două asociaţii – respectiv Festivalul PLAI (care se va desfăşura în perioada 10-12 septembrie 2010) şi IRAF – International Romani Art Festival  (care se va desfăşura în perioada 22-25 iulie 2010).

În baza parteneriatului semnat de cele două asociaţii, a fost lansat, în premieră în România, biletul 1ticket – un bilet care va oferi acces la ambele festivaluri, la un preţ mult mai mic decât ar fi cel al abonamentelor cumpărate separat.
Astfel, 1ticket pentru anul 2010 costă 100 de lei, şi oferă acces la Festivalul PLAI şi la IRAF. În condiţiile în care la intrare un abonament la Plai costă 75 de lei, iar un abonament la IRAF costă 70 de lei, cei care doresc să participe la ambele festivaluri, cu 1ticket vor face o economie de 45 de lei.
„Parteneriatul încheiat între PLAI şi IRAF se doreşte a fi doar începutul unui proiect care, în viitor, să se concretizeze prin colaborarea tuturor operatorilor culturali ce desfășoară evenimente culturale importante în zona de vest a României. Invităm toţi operatorii culturali să ni se alăture astfel încât, împreună, să oferim publicului posibilitatea achiziţionării unui singur bilet, la un preţ avantajos, care să ofere acces la  toate evenimentele culturale majore din zonă”, a declarat Andreea Iager, responsabil parteneriate culturale PLAI.

“Este un prim pas  atât înspre încurajarea publicului larg de a participa la acţiuni culturale calitative, cât şi înspre promovarea unei concurenţe mature şi pozitive între organizatorii de astfel de evenimente.  Ne bucurăm să putem oferi publicului o alternativă  avantajoasă  şi sperăm că împreună  să putem dezvolta acestă iniţiativă”, a declarat Adrian Voichiţescu, preşedinte Asociaţia Culturală TURN.

Biletul 1ticket  poate fi achiziţionat din această săptămână online, de pe site-ul bilete.ro, iar in perioada 22-25 iulie la intrare la IRAF.

În cadrul celor două festivaluri vor avea loc peste 250 de activităţi culturale şi artistice şi 21 de concerte, susţinute nume mari ale scenei de world music şi jazz precum: Misia, Trilok Gurtu, Christoph Pepe Auer sunt numele anunţate până acum pentru Festivalul PLAI, în timp cel la IRAF vor putea fi urmăriţi Balkan Beat Box, Paco Peňa, Mitsoura şi alţii.

Detalii despre evenimente pe: www.plai.ro si www.iraf.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.