Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Photo Marathon Timișoara și-a desemnat câștigătorii competiției foto

0

Desfășurat în perioada 11-14 mai, Photo Marathon a adus în atenția timișorenilor expoziții inedite și 2 competiții fotografice, la care au participat pasionați de fotografie din Timișoara, Tg. Jiu, Reșita, Orăștie, Cluj-Napoca și Drobeta Turnu Severin.

IMG_0991

Competiția foto desfășurată sâmbătă, 13 mai, a pus la încercare creativitatea și spontaneitatea participanților, provocându-i să realizeze timp de 8 ore fotografii care să surprindă cele 4 teme trase la sorți de către juriu: Pitoresc, Românesc, Trecător și Dans.  Foarte important de știut e că participanții au trebuit să predea fotografii realizate în ziua evenimentului, fără să le modifice în programe de editare. Accentul a căzut astfel pe spontaneitate, tehnică creativă, concept și ingeniozitate.

Fotografiile câștigătoare promovate într-o expoziție de 2 săptămâni

Pe lângă premiile în valoare totală de 6000 de lei, câștigătorii maratonului foto au oportunitatea de a-și vedea lucrările promovate într-o expoziție post-eveniment la Cărturești din incinta Iulius Mall Timișoara, desfășurată în perioada 21 mai (de la ora 18:00) –  4 iunie. Fotografiile câștigătoare pot fi vizualizate atât pe pagina de Facebook Photo Marathon, cât și pe Pinterest, alături de toate fotografiile înscrise în competiție.

Pe parcursul celor 4 zile de eveniment, vizitatorii au putut interacționa cu arta foto în Piața Libertății, în Galeria Mansarda de la Facultatea de Arte și Design, în Centrul Multifuncțional de la Bastionul Theresia și în Cafeneaua D arc, acolo unde au expus Vlad Petri, Sorin Onișor, Costică Acsinte și Oliver Merce.

Despre Photo Marathon

Photo Marathon este un eveniment unic pe piața din România, care oferă pasionaților de fotografie un maraton de expoziții și o competiție fotografică atipică sub forma unui maraton derulat timp de 8 ore.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.