Phoenix! Muzica din Tara lui Andrei!

0

Cetatenii Tarii lui Andrei pot castiga 100 de bilete la concertul Phoenix din 31 Iulie, la Mamaia!

Phoenix pleaca in turneu prin tara, iar noi scoatem 100 de bilete la concurs pentru concertul din Mamaia. Poti sa castigi doua dintre ele daca ne trimiti pana duminca, 25 iulie, un mail la contact@taraluiandrei.ro in care sa ne povestesti o fapta buna pe care ai facut-o, ai vazut-o sau de care ai auzit. Daca ai, ataseaza si o fotografie sau alta dovada.

Noi vom alege 50 de fapte bune si ii vom premia pe cei care ni le-au trimis cu 2 bilete la concertul Phoenix. Acesta va avea loc la Constanta, pe 31 Iulie. Tineti cont ca nu oferim si transportul pana la Constanta, daca sunteti din alta localitate, iar biletele sunt pentru categoria I de locuri.

Informatii complete pe taraluiandrei.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează