Recaș: Peste cinci mii de spectatori la ediția din acest an a Embargo Fest

0

Peste 5.000 de spectatori au participat la cea de-a treia ediție a Embargo Fest, eveniment ce a avut loc în perioada 12 – 13 august, la locația Două Dealuri, de lângă Recaș (județul Timiș). Cea de-a treia zi a festivalului, a fost anulată din cauza unei furtuni puternice, care a inundat amfiteatrul în aer liber, situat în fața scenei principale.

Fără îndoială, vedeta festivalului din acest an a fost Goran Bregovic, care a concertat vineri seara în fața unui public venit din mai multe țări, hiturile sale fiind fredonate la unison de către cei prezenți.

Muzica mea e acasă aici în România și de fiecare dată când vin aici mă simt confortabil. Muzicae prima limbă de comunicare între oameni, s-a demonstrat asta științific. De aceea cred că muzica mea are succes peste tot în lume. Nu am pregătit dinainte piesele pe care le cântăm la Embargo Fest, ne urcăm pe scenă și în funcție de cum ne simțim…alegem piesele. Sunt bucuros de fiecare dată când cânt în România“, a declarat celebrul artist înaintea concertului său de vineri 12 august.

Pe lângă recitalul lui Goran Bregovic, în cele două seri de festival au mai evoluat artiști precum Lia Burg, Spitalul de Urgență, Blazzaj, Publik, The Bandits, Graiul, DrvoTruo (Serbia), MethadoneSkies, WheepingAssault sau K-lu. Ediția din acest an a festivalului a avut loc pe o suprafață de peste 30 de hectare și a avut parte de un târg de meșteșugari cu ateliere creative, spatii de joacă pentru copii, zonă cu activități sportive, un cort de mari dimensiuni cu spectacole și ateliere pentru copii și tineri, dar care a găzduit și o expoziție de picturi create de celebrul artist de la Phoenix, Valeriu Sepi.

Ne revedem în 2023!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.