Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1000 de timisoreni au aflat cum se face berea proaspata:)

0

Fabrica de Bere Timișoreana și-a deschis porțile pentru a cincea oară, oaspetii avand ocazia să vadă cum se face berea cu o tradiție de aproape 300 de ani. În cele patru zile, peste 1000  de vizitatori au avut ocazia să afle tainele fabricarii celei mai indragite beri din Romania, Timisoreana.

Berarii din fabrica Timişoreana au îmbrăcat pentru patru zile straiele de ghid, pentru a împărtăşi pasionaţilor de bere meşteşugul şi dăruirea din spatele fiecărei halbe de bere ce a ieşit pe porţile Primei Fabrici de Bere din România.

Vizitatorii au aflat despre ingredientele şi etapele de fabricare ale berii Timişoreana, trecând împreună prin procesele de Fierbere, Fermentare, Maturare, Filtrare şi Îmbuteliere, chiar în locurile în care acestea au loc.

„În cadrul Zilelor Porților Deschise Timișoreana oferim vizitatorilor oportunitatea de a observa întreg procesul de fabricare a berii. Credem că este important să fim transparenți, să arătăm modul în care producem berea Timișoreana la cele mai înalte standarde de calitate si siguranta, prin intermediul oamenilor care fac acest lucru zi de zi cu daruire.”, detaliază Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

Zilele Porţilor Deschise au reprezentat o ocazie specială pentru generaţiile anterioare de berari ai fabricii Timişoreana să îşi revadă colegii care lucrează în continuare în fabrică, colegi cărora le-au lăsat moştenire pasiunea şi meşteşugul fabricării berii şi alături de care au dus mai departea povestea berii Timişoreana, de aproape 300 de ani. Ei s-au reunit şi au făcut împreuna un tur de fabrică, retrăind clipele în care, sub bagheta lor, butoaie şi sticle pline de Timişoreana luau drumul meselor şi caselor timişorenilor şi românilor din toată ţara.

Cu toate că vizitele s-au încheiat, fabrica de bere Timișoreana  ramâne alaturi de prietenii săi prin fiecare halbă de bere proaspătă Timişoreana şi se pregăteşte de ediţiile viitoare ale Porţilor Deschise. Pentru că aşa cum a făcut-o de aproape trei secole, la Timişoreana povestea merge mai departe.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.