„Pentru o mai bună cunoaștere de sine” / Constanta / Joi, 6 August 2015

0

Noua Acropolă Constanța vă invită joia aceasta să participați la o prelegere din cadrul cursului FILOSOFIE PENTRU VIAȚĂ.

Este o oportunitate de întâlnire cu idei care ne ghidează pe drumul cunoașterii de sine și oferă potențiale soluții pentru eventuale obstacole.
pentru-o-mai-buna-cunoa-tere-de-sine-i115594

Inspirați de mari filosofi și reformatori culturali, precum și de arhetipurile atemporale din mituri, cursanții vor descoperi subiecte precum Discernământul și libertatea conștiinței, Eroismul azi, Etapele cunoașterii, Voința, Fericirea, Valoarea moralei pentru om și societate, Evoluție, Ciclurile Istoriei, Viitorul.

Cursul are loc joi 06 august, de la ora 18, la sediul Noii Acropole din str. Nicolae Iorga 63A. Prima participare gratuită. Taxă curs: 250 lei (150 elevi, studenți, șomeri, pensionari).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează