Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Pelicula Culturală aduce filmul la Street Delivery 2013

0

Pelicula Culturala va prezenta in Ceainaria Librariei Carturesti de pe str. Mercy. Nr. 7 (Timisoaratrei filme europene deosebite in cadrul Street Delivery 2013, cu sprijinul Casei de Distributie Clorofilm din Cluj.

Am pregatit doua filme de lung metraj si o animatie, toate realizate in Europa si avand numeroase premii la activ, castigate la diferite festivaluri internationale. Selectia a fost facuta din mai bine de 10 productii care ne-au fost puse la dispozitie si speram ca filmele alese sa placa publicului timisorean.

Programul filmelor va fi urmatorul:

Joi, 13.06, ora 19.00: Lumea e mare, iar salvarea se ascunde dupa colt

Un baiat, bunicul lui si o bicicleta-tandem – intr-o calatorie pentru recuperarea memoriei.

Regia: Sztefan Komandarev

Coproductie: Bulgaria-Germania-Slovenia-Ungaria, 2008, Drama, 105′

Sambata, 15.06, ora 13.00: Revansa

Un film plin de emotie si suspans in care viata linistita dintr-un sat austriac de munte e tulburata de un eveniment neasteptat.

Regia si scenariul: Götz Spielmann
Productie: Austria, 2008, Drama, 121’

Duminica, 16.06, ora 10.00: Lotte si misterul pietrei Lunii

Intr-o noapte, doi straini se furiseaza in Gadgetville si incearca sa fure o piatra misterioasa de la un batran caine calator, Klaus, unchiul Lottei. Lotte si Klaus pornesc intr-o aventura plina de peripetii, pentru a dezlega misterul din jurul pietrei.

Regia: Heiki Ernits, Janno Poldma
Coproductie: Estonia, Letonia, Latvia, 2012, Animatie, 73′

Filme la Street Delivery

In deschidere ne va vorbi despre strada Mercy si istoria ei, domnul arhitect Mihai Opris, pasionat cercetator al evolutiei istorice a structurii urbane a Timisoarei.

Biletele de intrare la aceste proiectii sunt mesaje de prietenie, ganduri de bine, complimente pe care participantii la film si le vor face pe baza unor bilete anonime care vor fi completate la inceputul proiectiei si vor fi extrase la plecarea acasa de fiecare participant in parte. De ce un astfel de bilet? Pentru ca binele se poate face nu doar prin donatii ci si prin gesturi frumoase fata de cei din jurul nostru.

Pelicula Culturala este un proiect independent, care promoveaza filmele europene in spatii cu poveste din Timisoara.

Pentru detalii va invitam sa accesati www.facebook.com/PeliculaCulturala.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.