Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PELICAM soseşte la Tulcea – Filme documentare, de ficţiune şi animaţie despre mediu şi oameni

0

Festivalul International de Film despre mediu si oameni PELICAM debuteaza intre 15 si 17 iunie la Tulcea, prezentand in competitie atat lungmetraje, cat si filme de scurt metraj, ce aduc in discutie perspective interesante  cu privire la problematica mediului inconjurator.

Centrul Cultural Jean Bart si Piata Civica din Tulcea vor gazdui pe parcursul celor trei zile videoproiectii ale filmelor premiate in festivaluri renumite, precum cele de la Cannes, Berlinale sau Sundance. Festivalul International de Film PELICAM include atat proiectii de film in premiera nationala, cat si ateliere, workshopuri, dezbateri pe teme de actualitate si concert extraordinar in aer liber.

Sustine prima editie a Festivalul International de Film prin implicarea ta ca voluntar sau ca ONG pe parcursul derularii evenimentului!

Voluntar la prima editie PIFF

Daca esti pasionat de film si activist de mediu, ai acum ocazia sa faci parte din prima echipa de voluntari entuziasti ai Festivalului International de Film Pelicam.

Daca vrei sa faci parte din staff-ul de organizare, scrie-ne la adresa office@pelicam.ro si vei avea ocazia sa intri in culisele primului Festival International de Film organizat la Tulcea, sa cunosti si sa lucrezi alaturi de oameni extraordinari si sa vezi cele mai interesante filme cu si despre lucrurile ce ne inconjoara.

Voluntarii proactivi se vor ocupa de organizare, guest management, promovare, info desk etc…  Adauga in CV-ul tau experienta de voluntar PIFF!

ONG la prima editie PIFF

Ateliere Fara Frontiere sprijina prima editie a Festivalului prin acordarea de calculatoare reconditionate pentru ONG-urile de mediu din Tulcea. Implica-te in sustinerea, promovarea si organizarea PIFF si vei fi premiat cu unul din calculatoarele oferite de Ateliere Fara Frontiere! Astfel, vei avea ocazia sa lucrezi zilnic intr-un mod sustenabil la unul din calculatoarele reconditionate in cadrul atelierelor de reinsertie sociala.

Pelicam International Film Festival sustine consumul responsabil, actiunile etice si solidare!

Festivalul International de film despre mediu si oameni PELICAM este organizat de Asociatia Culturala Les Herbes Folles. Sponsorul principal al evenimentului: APA NOVA Bucuresti, o companie VEOLIA. Sponsor PIFF 2012: Renault.

PIFF 2012 este organizat cu spirjinul Primariei Municipiului Tulcea si al Centrului Cultural Jean Bart Tulcea si in parteneriat cu Asociatia Ateliere Fara Frontiere, Independenta Film, Clorofilm si Sambata Sonora.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.