Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Patrice revine la Timisoara la Festivalul Plai

0

Patrice

(14 septembrie 2013 – Festivalul PLAI)

Anul trecut am avut primul SOLD OUT și mulți dintre noi am rămas cu amintiri de neuitat după concertul lui Patrice. Din păcate, mulți nu au putut intra la acel concert în Muzeului Satului Bănățean, capacitatea muzeului fiind limitată.

Pentru ei, pentru cei care au fost la concert și pentru cei care nu au ajuns în 2012, Patrice revine la PLAI pentru a-și lansa viitorul album, intitulat “The Rising of the Son”, ce va fi disponibil începând cu 23 August 2013.

Piese noi și piese vechi, într-o formulă nouă și un “show” nou, pentru 14 septembrie vă propunem o seară ce se anunță plină de “good vibes” și sonorități ce vor trece de la pop la reggae, funk, soul, rock și folk englezesc la desert blues-ul lui Vieux Farka.

Patrice este ultimul artist anunțat pentru line-up-ul muzical PLAI 2013 și se alătură lui ZAZ, Vieux Farka Toure, Baba Zula, Maïa Vidal și Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado.

Până atunci, ne încălzim cu Nouvelle Vague în data de 21 Iunie.

Bilete:

Bilete reduse cu 20% se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange și Vodafone până în data de 12.09.2013.

Prețul unui bilet pentru o zi de festival este 40 de lei până în 12.09.2013 | 50 de lei la intrare.

Prețul unui abonament pentru 3 zile de festival este 80 de lei până în 12.09.2013 | 100 lei la intrare.

Abonamentele cu acces în CAMPING au același preț dar sunt limitate la 100 de locuri.

 

Prețul biletelor și al abonamentelor conține toate taxele, impozitele și comisioanele de distribuție.

MUZEUL SATULUI BĂNĂȚEAN ARE CAPACITATE LIMITATĂ. Vă rugăm să cumpărați bilete din timp.

Detalii: www.plai.ro

Festivalul PLAI 2013 este organizat de Asociaţia Culturală  Sunet Ambianţă  Timişoara şi Casa de Cultură  a Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Institutul Cultural Român şi Consiliul Judeţean Timiş.

Ne susțin investind în dezvoltarea PLAI: Cabinet Mercescu, Draexlmaier, Kathrein, Continental, IHM Total Consult și Quark Motors.

Sponsor PLAI 2013: Staropramen

Patrice PLAI 2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.