Patrice revine la Timisoara la Festivalul Plai

0

Patrice

(14 septembrie 2013 – Festivalul PLAI)

Anul trecut am avut primul SOLD OUT și mulți dintre noi am rămas cu amintiri de neuitat după concertul lui Patrice. Din păcate, mulți nu au putut intra la acel concert în Muzeului Satului Bănățean, capacitatea muzeului fiind limitată.

Pentru ei, pentru cei care au fost la concert și pentru cei care nu au ajuns în 2012, Patrice revine la PLAI pentru a-și lansa viitorul album, intitulat “The Rising of the Son”, ce va fi disponibil începând cu 23 August 2013.

Piese noi și piese vechi, într-o formulă nouă și un “show” nou, pentru 14 septembrie vă propunem o seară ce se anunță plină de “good vibes” și sonorități ce vor trece de la pop la reggae, funk, soul, rock și folk englezesc la desert blues-ul lui Vieux Farka.

Patrice este ultimul artist anunțat pentru line-up-ul muzical PLAI 2013 și se alătură lui ZAZ, Vieux Farka Toure, Baba Zula, Maïa Vidal și Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado.

Până atunci, ne încălzim cu Nouvelle Vague în data de 21 Iunie.

Bilete:

Bilete reduse cu 20% se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange și Vodafone până în data de 12.09.2013.

Prețul unui bilet pentru o zi de festival este 40 de lei până în 12.09.2013 | 50 de lei la intrare.

Prețul unui abonament pentru 3 zile de festival este 80 de lei până în 12.09.2013 | 100 lei la intrare.

Abonamentele cu acces în CAMPING au același preț dar sunt limitate la 100 de locuri.

 

Prețul biletelor și al abonamentelor conține toate taxele, impozitele și comisioanele de distribuție.

MUZEUL SATULUI BĂNĂȚEAN ARE CAPACITATE LIMITATĂ. Vă rugăm să cumpărați bilete din timp.

Detalii: www.plai.ro

Festivalul PLAI 2013 este organizat de Asociaţia Culturală  Sunet Ambianţă  Timişoara şi Casa de Cultură  a Municipiului Timişoara, în parteneriat cu Institutul Cultural Român şi Consiliul Judeţean Timiş.

Ne susțin investind în dezvoltarea PLAI: Cabinet Mercescu, Draexlmaier, Kathrein, Continental, IHM Total Consult și Quark Motors.

Sponsor PLAI 2013: Staropramen

Patrice PLAI 2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează