Pasiunea la superlativ. Premiere absolute la cea de-a patra ediție Tango Cultura

0

Muzică. Dans. Culoare. Film. Ingrediente menite să ne poarte într-o lume în care pasiunea construiește și spune povești.  Ingrediente menite să ne poarte în lumea tentantă a tangoului cu tot ce  înseamnă el.  Toate în două zile de…  film, muzică, dans și culoare. Proiectul international Tango Cultura prinde viață pentru a patra oară în Timișoara în organizarea Asociației Tango Timișoara. Ediția din acest an se desfășoară vreme de două zile la Teatrul Maghiar “Csiky Gergely”. Astfel, în 6 și 7 septembrie, sala mare a Teatrului Maghiar găzduiește o proiecție de film în avanpremieră, o seară de milonga și un concert în premieră absolută în România. Este vorba despre un eveniment muzical ce cuprinde tangouri originale semnate de compozitorul Cari Tibor, interpretate de The Tango Orchestra – Cari Tibor Project și “ilustrate” de lucrări semnate de pictorul Andrei Medinski.

afis site

Evenimentul de la Timișoara este unul cu totul și cu totul special. Și asta pentru că avem parte de două premiere: proiecția filmului “Ultimul nostrum tango” care are loc la Timișoara înainte de premiera lui oficială și un concert inedit. Este vorba despre o oră de tangouri originale compuse de Cari Tibor și cântate de trupa sa: “The Tango Orchestra – Cari Tibor Project”.  Premiera absolută a celor două seri este faptul că evenimentul muzical susținut de Cari Tibor va fi ilustrat de lucrări de pictură semnate de Andrei Medinski. Sunt lucrări pe care artistul nu le-a mai scos din atelier până acum și care ilustrează perfect pasiunea ce înseamnă de fapt… TANGO.”  – spun organizatorii evenimentului

Iată programul celor două zile de Tango Cultura:

Marţi 6 septembrie

ora 20:00

Avanpremiera film – „Ultimul nostru Tango” în regia lui German Kral

Miercuri 7 septembrie

ora 20:00

Concert „The Tango Orchestra” (Cari Tibor project)

Expozitie Andrei Medinski

 

ora 21:30 -1:00

Milonga la Teatru (serată dansantă) – DJ Anca Madroane

Biletele au următoarele prețuri: 20 de lei – vizionarea filmului, 40 de lei – concert Cari Tibor Project, 20 de lei – milonga. Costul unui bilet care oferă acces la toate cele trei evenimente este de 60 de lei. Biletele se pot achiziţiona de la Casa Artelor începând cu 1 septembrie 2016 sau in ziua evenimentelor de la Teatrul Maghiar de Stat

„Tango Cultura 2016 ” este un eveniment organizat de Asociația Tango Timișoara „, în parteneriat cu Casa Artelor – Directia Județeană pentru Cultură Timiș si găzduit de Teatrul Maghiar de Stat “Csiky Gergely” Timișoara.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.