Paşaport pentru cultură vine la Constanţa!

0

Vă invităm sâmbătă, 5 aprilie la Cora Brătianu Constanţa şi duminică, 6 aprilie la City Park Constanţa pentru a promova împreună cultura.

Poza Constanta 3

Corint Educaţional şi Asociaţia Corint Pro Lectura în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale vor aduce Paşaport pentru cultură la Constanţa, o locaţie foarte importantă în programul activităţilor educaţionale realizate în ultimele luni.

Proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură face parte din calendarul concursurilor naţionale avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, şi a fost iniţiat din dorinţa de a le insufla copiilor dragostea şi respectul faţă de carte, faţă de lectură.

Evenimentele culturale vor avea loc sâmbătă, 5 aprilie a.c, la Cora Brătianu, pentru învăţământul gimnazial, între orele 13.00 – 15.30, şi duminică, 6 aprilie a.c, la City Park, pentru învăţământul primar, între orele 15.00 – 17.30.

Ca de fiecare dată vom organiza concursuri interdisciplinare de cultură generală, atât de aşteptate de copii, vom oferi premii în cărţi, atât şcolilor, prin intermediul cadrelor didactice prezente la eveniment, cât şi elevilor.

Şcolile gimnaziale din Constanţa şi din localităţile limitrofe vor pregăti momente artistice deosebite. Alături de elevi vor fi prezente la eveniment multe cadre didactice, inspectori şcolari, părinţi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.