Paşaport pentru cultură vine la Constanţa!

0

Vă invităm sâmbătă, 5 aprilie la Cora Brătianu Constanţa şi duminică, 6 aprilie la City Park Constanţa pentru a promova împreună cultura.

Poza Constanta 3

Corint Educaţional şi Asociaţia Corint Pro Lectura în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale vor aduce Paşaport pentru cultură la Constanţa, o locaţie foarte importantă în programul activităţilor educaţionale realizate în ultimele luni.

Proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură face parte din calendarul concursurilor naţionale avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, şi a fost iniţiat din dorinţa de a le insufla copiilor dragostea şi respectul faţă de carte, faţă de lectură.

Evenimentele culturale vor avea loc sâmbătă, 5 aprilie a.c, la Cora Brătianu, pentru învăţământul gimnazial, între orele 13.00 – 15.30, şi duminică, 6 aprilie a.c, la City Park, pentru învăţământul primar, între orele 15.00 – 17.30.

Ca de fiecare dată vom organiza concursuri interdisciplinare de cultură generală, atât de aşteptate de copii, vom oferi premii în cărţi, atât şcolilor, prin intermediul cadrelor didactice prezente la eveniment, cât şi elevilor.

Şcolile gimnaziale din Constanţa şi din localităţile limitrofe vor pregăti momente artistice deosebite. Alături de elevi vor fi prezente la eveniment multe cadre didactice, inspectori şcolari, părinţi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează