Timișoara: Origami interior / Atelier creativ cu Andrei Hleba

0

Se spune că exteriorul oglindește interiorul și că esența tuturor lucrurilor își are originea în interior. În data de 26 mai de la ora 17 vă invităm cu drag la un nou atelier din seria Crossroads prin care punem în valoare talentele comunității. 

Va fi  un atelier de experimentare a imaginației și creativității. Veți avea ocazia să folosiți tehnica japoneză de împăturire a hârtiei numită Origami, ghidați de Andrei Hleba.

Ne jucăm cu introspecția și aflăm fiecare pentru sine, ce se întâmplă în interiorul sufletului nostru. 

Vom lucra cu mintea pentru a ne cunoaște gândurile și cu inima pentru a ne descoperii sentimentele și emoțiile. Corpul ne va ajuta să ne observăm abilitățile, să fim calmi, delicați, blânzi cu noi înșine și cu mediul care ne inconjoară.

La final, fiecare se va bucura de propriul tablou 3D cu formele create prin arta Origami!

Participarea este gratuită și noi oferim toate materialele necesare.

Pentru rezervare vă rugăm să completați formularul: https://forms.gle/H2H7gyw3bf4Aj6mn7 

Andrei Hleba a absolvit Marketing si Managementul Vânzărilor la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor – UVT și în prezent studiază Facultatea de Psihologie la Universitatea Tibiscus. Este pasionat de origami și de dezvoltare personală. Dorește să contribuie la starea de bine a oamenilor și s-a hotărât să-și ofere cunoștințele în primul său atelier creativ. 

 Evenimentul face parte din proiectul Crossroads, inițiat de Livia Mateiaș, prin care oamenii comunității sunt invitați să-și împărtășească talentele oferind ateliere creative pe diferite domenii la Podul de Poveste. Dacă aveți un talent pe care doriți să-l împărtășiți în comunitate vă invităm cu drag să ne lăsați un mesaj la artaincomunitate@gmail.com

Vom selecta cele mai bune 5 idei, pe care le vom implementa prin ateliere ghidate de voi, în parcul Uzinei, lângă Podul de Poveste în perioada mai – iulie 2024.

Un proiect artouching în colaborare cu Nadace Via.

Data: 26 mai, ora 17.00
Locație: Timișoara, Parcul Uzinei, lângă Podul de Poveste

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.