Orchestra Filarmonicii Altenburg – Gera prezentă la Timișoara și București cu un concert aniversar dedicat împlinirii a 30 de ani de la căderea zidului Berlinului

0

Filarmonica de Stat ”Banatul” din Timișoara împreună cu Orchestra Filarmonicii Altenburg Gera/Germania organizează în 29 octombrie și 1 noiembrie, ora 19.00, la Sala Capitol a Filarmonicii de Stat ”Banatul” din Timișoara, Concertul Orașelor Partenere.

Programul celor două seri cuprinde Simfonia nr. 3 de Gustav Mahler în interpretarea de excepție a Orchestrei Filarmonicii Altenburg Gera, Filarmonicii Banatul Timişoara, Corului feminin al Filarmonicii Banatul Timişoara, Corului de copii al Colegiului Naţional de Artă ”Ion Vidu”, Mezzosoprană: Aura Twarowska, Dirijor: Laurent Wagner.

Intrarea la cele două concerte extraordinare este liberă, pe baza unei invitații care se poate achiziționa de la casieria Filarmonicii Banatul, după următorul program? Luni, miercuri și vineri între orele 10 – 14, marți și joi între orele 14 – 19 sau cu o oră înainte de începerea concertelor.

După concertele de la Timișoara, Orchestra Filarmonicii Altenburg – Gera va fi prezentă în data de 3 noiembrie , ora 19:00, la Ateneul Român din București unde va susține concertul aniversar dedicat împlinirii a 30 de ani de la căderea zidului Berlinului: Muzica viitorului – o punte înspre Europa de Est.

Evenimentul este organizat sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucureşti şi al Ambasadei României la Berlin, iar programul cuprinde: Concertul pentru violoncel şi orchestră p.a – Dan Dediu și Simfonia nr. 1, în do minor, op. 68 – Johannes Brahms, în interpretarea Orchestrei Filarmonicii Altenburg-Gera, Solist: Mircea Marian, Dirijor: Laurent Wagner.

Biletele se pot achiziționa accesând linkul https://www.fge.org.ro/bilete-si-abonamente/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.