O nouă conferință la Constanța: FILOSOFIA LUI GIORDANO BRUNO

0

Noua Acropolă Constanța vă invită la o nouă conferință duminică 19 februarie, de la ora 11, să descoperim FILOSOFIA LUI GIORDANO BRUNO și modul în care aceasta ne poate ajuta în propriul demers de cunoaștere și îmbunătățire de sine.

Filosofia lui GIORDANO BRUNO
Giordano Bruno este un moment de apogeu al Filosofiei Renașterii, un deschizător de drumuri. Ideile sale îmbină armonios valorile științifice și pe cele umaniste, iar viața sa emană idealuri, chemarea la acte eroice și glorie. Propunem o întâlnire cu acest filosof pentru că și noi dorim ca lumea pe care o construim astăzi să reprezinte un vârf al civilizației.
Vă așteptăm duminică la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie.
Link aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.