Noua Acropola la ZENF: Importanta culturii in dezvoltarea personalitatii

0

Noua Acropola va invita vineri, 11 noiembrie, 16.30 – 18.00 in Cafe D’arc – Timisoara, Piata Unirii nr. 5 la o prezentare despre Importanta culturii pentru dezvoltarea personalitatii in cadrul Zilelor educatiei non-formale (ZENF) la Timisoara.

Care sunt valorile culturale care au ajutat omul in fiecare epoca istorica sa devina creatorul formelor civilizatorice?

Care sunt diferentele dintre personalism si o personalitate rafinata? Cum putem sa ne cultivam propria personalitate pentru a ne putea transforma pe noi insine si propria viata in solutii pentru problemele actuale si pentru a nu fi o problema a societatii din care facem parte?

Va invitam sa descoperim impreuna care sunt mecanismele de urmat pentru constituirea unei personalitati puternice in masura sa depaseasca lupta pentru supravietuire si capabila sa construiasca forme civilizatorice noi, bazandu-se pe valorile culturale atemporale.

Prezinta: Monica Varga

Va puteti inscrie aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează