Noua Acropolă Constanța vă invită la o nouă prelegere filosofică: Marea Mamă – cult &simbolism

0

Noua Acropolă Constanța vă invită la o nouă prelegere filosofică: Marea Mamă – cult &simbolism.  Vom întoarce paginile istoriei în căutarea urmelor lăsate în timp de acest arhetip. Sub multiplele sale veșminte din toate culturile cunoscute, acest simbol ne vorbește despre Univers, energie, naștere, viață, sacrificiu și cunoaștere. Leagă microcosmosul uman de marile legi ale naturii.

Descoperiți mai multe la conferință, duminică 21 octombrie, de la 11, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, din Piața Ovidiu. Conferențiar: Corina Buhuș. Intrarea publicului este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.