Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noua Acropolă Constanța vă invită la o nouă prelegere filosofică: Marea Mamă – cult &simbolism

0

Noua Acropolă Constanța vă invită la o nouă prelegere filosofică: Marea Mamă – cult &simbolism.  Vom întoarce paginile istoriei în căutarea urmelor lăsate în timp de acest arhetip. Sub multiplele sale veșminte din toate culturile cunoscute, acest simbol ne vorbește despre Univers, energie, naștere, viață, sacrificiu și cunoaștere. Leagă microcosmosul uman de marile legi ale naturii.

Descoperiți mai multe la conferință, duminică 21 octombrie, de la 11, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, din Piața Ovidiu. Conferențiar: Corina Buhuș. Intrarea publicului este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.