Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noua Acropolă Constanța vă invită la cursul „Filosofie pentru viață”

0
Te întrebi câteodată de ce lucrurile se întâmplă așa și nu altfel, ce este viața sau care este sensul ei? Dar de unde vin gândurile, emoțiile și inspirațiile noastre? Probabil că da, dar dacă descoperi că nu ai acordat prea mult timp acestor interogații… fă o schimbare! În următoarele 4 luni acordă-ți timp:

… să descoperi potențiale răspunsuri la marile tale întrebări
… să cunoști ideile care i-au animat pe marii filosofi
… să participi la dezbateri interesante
… să descoperi arte, științe naturale, filosofie, psihologie și mitologie într-o manieră comparată
… să întâlnești oameni care, asemeni ție, nu se mulțumesc cu răspunsuri superficiale
… să participi la ateliere de creație și la acțiuni de voluntariat cultural, ecologic și umanitar
… să-ți descoperi mai bine potențialul și aspirațiile.

Noua Acropolă Constanța vă invită, începând de luni 15 decembrie, la cursul FILOSOFIE PENTRU VIAȚĂ, care cuprinde următoarele teme:

Omul (Cunoaște-te pe tine însuți! Etica)
Cosmosul (Macrocosmos și microcosmos)
India (Bhagavad-Gita. Arhetipul Eroului)
Gândirea tibetană (Glasul Liniștii)
Filosofia budistă (Cele 4 Adevăruri Nobile)
Confucius (Omul Nobil)
Egiptul Antic (Texte sapiențiale)
Platon (Individ. Societate. Stat. Mitul Peșterii)
Aristotel (Despre Fericire)
Kant (Datoria și voința bună)
Stoicismul (Cetățeanul lumii)
Plotin (Despre suflet)
Filosofia Istoriei (Semnele Timpului)
Psihologie (exerciții practice)

Taxă curs: 250 lei (redus: 150 – elevi, studenți, șomeri, pensionari).

Cursul va avea loc luni, începând cu 15 decembrie, ora 18, la sediul Asociației Culturale Noua Acropolă din str.Nicolae Iorga nr.63A (zona Capela Militară).

curst-decembrie-15

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.