Nominalizare la premiul pentru cea mai bună carte a anului în Elveţia

0

Scriitorul Cătălin Dorian Florescu, originar din Timişoara, a fost nominalizat cu romanul “Jacob se hotăreşte să iubescă” la Premiul pentru cea mai bună carte a anului în Elveţia.

Cătăln Dorian Florescu s-a născut la Timişoara, însă a emigrat în Elveţia cu părinţii în 1982. A studiat Psihologia şi Psihopatologia la Universitatea din Zürich, iar după absolvire (anul 1995) a lucrat şase ani ca psiholog într-un centru de reabilitare pentru dependenţii de droguri. Din 2001 este scriitor liber profesionst în Zürich.

Sursa: aici.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează