Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nocturna Oglindă, proiectii foto, concert, joaca si ceai cu rom la Timisoara

0

Incubator107 timișoara aduce Nocturna în oraș pe data de 9 martie de la ora 20. Loc de întâlnire: Casa Tineretului, etaj 2, sala cu oglinzi. Loc nou pentru Nocturnă, loc vechi în Timișoara, pentru unii loc necunoscut, pentru alții loc plin de potențial. Sunteți așteptați să vă surprindeți, să vă jucați, să cunoașteți oameni pasionați și să vă bucurați de muzica live.

Programul e divers, atelierele se respectă și de această dată. Trecem de la public speaking, scriere creativă, culori în advertising, la yoga, echilibru personal și salate bune. Descoperim platforme noi pentru arta și artiștii din Timișoara, facem cunoștință cu partea artistică a make-up-ului și aflăm despre oportunități de voluntariat în lumea largă. Introducem de asemenea în scena cu oglinzi un concert reggae One Lion și înspre dimineață îl ascultăm liniștiți pe Noni Kovacs la chitară. Într-un final ne relaxăm cu bine cunoscutele board games, cu proiecții și fotografii, iar pentru că momentul fotografii este unul funky de felul lui, ar fi util să aveți la voi accesorii caraghioase, ochelari, peruci, măști și un chip deschis la… schimbare.

Pregătim ceai cu rom și alte licori alese, iar merindele bune le lăsăm în sarcina voastră: prăjituri, sandwichuri, cornulețe etc. Pentru programul detaliat și alte noutăți, urmăriți evenimentul aici: www.facebook.com/Incubator107Timisoara. Participare eveniment: 10 lei.

nocturna oglinda

program

 

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.