Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nocturna Jazzaar a incubatorului timișorean

0

Sâmbătă, 15 martie, începând cu ora 19 se desfășoară Nocturna Jazzaar organizată de incubator107 Timișoara, în ROST (str. Lucian Blaga, nr. 3).

Programul va include un mini-maraton al prezentărilor de ateliere ce se vor defășura începând cu săptămâna viitoare: „Teatru și improvizație”, „Cum îmi repar bicicleta”, „Lumânări decorative”, „Ashtanga Yoga”, „Branding-ul de oraș”. Pe lângă invitații ce vor povesti despre atelierele, pasiunile și meșteșugurile lor, alte activități inedite se vor strecura pe parcurs, iar muzica bună va fi ca la ea acasă.

Momentul muzical al serii îl reprezintă concertul JazzyBIT cu un sound inspirat din jazz, funk, blues, latino.

Sunteți așteptați sâmbătă aceasta, 15 martie, la Nocturna Jazzaar, curioși de lucruri noi sau de redescoperirea unora mai vechi. Intrarea este pe bază de donație: 10 lei. Mai multe detalii vor fi postate pe pagina incubatorului.

AFIS JAZZAAR

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.