Unul dintre cei mai apreciati violonisti ai lumii, Nigel Kennedy in concert la Timisoara. Reducere de 20% la pretul biletului in zilele de 8 si 9 martie!

0

Mai sunt doar 3 saptamani pana la primul concert din Timisoara al unuia dintre cei mai apreciati violonisti ai lumii: Nigel Kennedy!

www.plai.ro

Pentru a oferi un cadou tuturor doamnelor si domnisoarelor in aceast primavara, oferim o reducere de 20% celor care cumpara minim 2 bilete in zilele de 8 si 9 Martie.

Categoria de 100 de lei este sold out dar in aceste 2 zile biletele de 220 lei vor fi 176 Lei, cele de 170 Lei vor fi 136 iar cele de 140 vor fi 112 Lei.

Acestea  se pot cumpara de la Eventim (www.eventim.ro / casieriile Eventim) si din reteaua magazinelor Carturesti, Humanitas, Orange si Germanos.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează