Muzica medievala cantata de copii / 5 iunie Timisoara

1

Concert la Castel, prilejuit de Ziua Internaţională a Copilului – 5 iunie, ora 11.00. Vă invităm cu mic, cu mare la un concert susţinut de primul grup de cântăreţi de-o şchioapă care abordează repertoriul medieval.

Astfel, sâmbătă, 5 iunie, de la ora 11.00, în sala de şedinţe a Muzeului Banatului, talentaţii copii ai grupului Flores Castelli, conduşi de dl. prof. Mătăsaru vă vor delecta cu piese medievale, cu piese dedicate copilăriei şi cu piese care amintesc de istoria de odinioară a oraşului de pe Bega. Şi nu ne oprim aici, vă invităm la un târguşor inedit de jucării. Vino cu jucăriile de care te-ai săturat şi le poţi schimba cu altele.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.